با اعلام دبیر خانه اجرایی همایش ملی آموزش مجازی ظرفیت ها بایسته ها و مدل های تربیتی و فرهنگی به دلیل در خواست اساتید و دانشجویان و دانش آموختگان ارسال چکیده و اصل مقالات جدید تا ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.
28 دی 1400
با اعلام دبیر خانه اجرایی همایش ملی آموزش مجازی ظرفیت ها بایسته ها و مدل های تربیتی و فرهنگی  به دلیل در خواست اساتید و دانشجویان و دانش آموختگان  ارسال چکیده و اصل مقالات جدید تا ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.
با اعلام دبیر خانه اجرایی همایش ملی آموزش مجازی ظرفیت ها بایسته ها و مدل های تربیتی و فرهنگی  به دلیل در خواست اساتید و دانشجویان و دانش آموختگان  ارسال چکیده و اصل مقالات جدید تا ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.