برگزاری همایش ملی با موضوعیت آموزش مجازی،ظرفیت ها وبایسته های آن و با محوریت مسائل فرهنگی وتربیتی با مشارکت دانشگاه فرهنگیان و سازمان پژوهش وبرنامه ریزی
29 اردیبهشت 1400

نشست هم اندیشی برگزاری همایش علمی مشترک دانشگاه فرهنگیان و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با موضوعیت ظرفیت ها و بایسته های تربیتی فرهنگی آموزش مجازی  با حضور نمایندگان حوزه‌های مختلف دانشگاه فرهنگیان در سازمان مرکزی برگزار شد.
 در این نشست دکتر علی محمدی معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان  ضمن تقدیر از نگاه مناسب مجموعه دانشگاه به مسائل تربیتی و فرهنگی گفت: مهم ترین مسئله کنونی ما در جامعه مسئله فرهنگ است اگر مشکلات مبتلا به فرهنگ حل شود در سایر زمینه ها هم مشکلی نخواهیم داشت.
وی حضور معاونت های مختلف  اعم از  توسعه، پژوهش، آموزش، فرهنگی، دانشجویی و نظارت در این حمایت از این  همایش را  ترکیبی موثر و آغاز گر برنامه های همه جانبه دانست و گفت: ما  برای پرورش و اجرایی کردن ایده های خوب در این همایش بستر مناسب همکاری را ایجاد خواهیم کرد.
در ادامه این نشست دکتر باستانی مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه فرهنگیان ضمن تقدیر از مجموعه سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در همراهی با این رخداد علمی فرهنگی اعلام کرد: اهتمام ریاست دانشگاه بر حمایت همه جانبه از این همایش است و ما در این راستا از هیچ تلاشی دریغ  نخواهیم کرد.
دکتر حیدری مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه فرهنگیان انجام این همایش را پیوند بین حوزه تئوریک دانشگاه و حوزه عمل در آموزش پرورش برشمرد.
دکتر نامداری مدیر کل برنامه ریزی درسی و آموزشی  بر افزایش کیفیت خروجی همایش و استفاده از آن در جهت اصلاح و پیشرفت رویه ها تاکید کرد.
دکتر کاوه مدیر کل اجتماعی دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر معلم محور بودن همایش و اینکه در حال حاضر موضوع آموزش مجازی دغدغه معلمان است، اظهار امیدواری کرد نتایج این همایش کاربردی باشد.
در ادامه دکتر ابراهیمی مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر اهمیت ایجاد نگرش مناسب به مقوله فرهنگ گفت: نگاه های کارشناسانه به این رویداد علمی میتواند عملکرد دانشگاه فرهنگیان و مجموعه آموزش وپرورش را در حوزه آموزش مجازی به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
در ادامه  این نشست دکتر نبوی مدیر ارتباط با جامعه و همکاری های علمی دانشگاه فرهنگیان ضمن تقدیر از اهتمام مجموعه برگزار کننده این همایش افزود ما  در معاونت پژوهش آمادگی داریم به طور همه جانبه در راستای پیشبرد اهداف این رویداد علمی فرهنگی گام برداریم.
هم‌چنین میر یونسی مدیر کل رفاه و پشتیبانی دانشگاه فرهنگیان افزود :نگاه ما در معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه فرهنگیان کمک به پیشبرد اهداف دانشگاه در همه زمینه هاست خصوصا  برنامه های علمی و فرهنگی که مستقیما با بحث تعلیم و تربیت دانشجومعلمان روبروست.

در پایان این نشست پردلی دبیر اجرایی همایش ضمن تقدیر از اهتمام مجموعه دانشگاه فرهنگیان و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی  بر حمایت همه جانبه از این همایش گفت:انجمن دانش اموختگان دانشگاه فرهنگیان پل ارتباط دانشگاه و وزارت آموزش وپرورش است و چه زمینه فعالیتی مهم تر از مسائل تربیتی فرهنگی و علمی؛ ما امیدواریم خروجی این فعالیت علمی راه گشاه مسائل پیش روی ما در آموزش مجازی باشد.
شایان ذکر است این همایش ملی که با موضوعیت آموزش مجازی؛ بایسته های تربیتی، فرهنگی و با همکاری سه جانبه بین دانشگاه فرهنگیان، انجمن دانش اموختگان دانشگاه فرهنگیان  و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برنامه ریزی شده است به زودی برای دریافت مقالات فراخوان خواهد داد.